Perr Schuurs knikkert landskampioen AC Milan uit Coppa Italia

11 januari 2023, 23:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Regerend landsampioen AC Milan kan zich vanaf nu helemaal gaan richten op de Champions League en de Serie A. De club verloor in een knotsgek bekerduel van middenmoter Torino, dat vanaf minuut 70 met tien man speelde en uiteindelijk in de verlenging een counterdoelpunt maakte.

Oud-Ajacied Sergiño Dest stond in de basis bij Milan en probeerde impact te maken. Hij werd uiteindelijk in de verlenging gewisseld. Perr Schuurs speelde de hele wedstrijd voor Turijn. Vanaf minuut één was Milan heer en meester op het veld. Na een half uurtje schoot Charles De Ketelaere de bal op de paal, aan het einde van de eerste helft had de Belg nog een grote kans maar doelman Vanja Milinkovic-Savic wist zijn doel schoon te houden. 

Het was eenrichtingsverkeer naar het doel van de club uit Turijn, totdat ze een counter wisten in te zetten. Brian Jephte Bayeye zette de straalmotoren aan en wist goed het overzicht te bewaren. Hij vond met een lage voorzet zijn ploeggenoot Michel Adopo, die de bal in een leeg doel kon tikken. Alle Torino-spelers - op het veld en op de bank - werden helemaal gek. In de slotfase was het pompen of verzuipen voor Torino, maar de middenmoter uit de Serie A volbracht de stunt en bekert verder ten koste van de landskampioen.

Dinsdagavond wist Milan's stadsgenoot Internazionale zich wel te plaatsen voor de volgende ronde, maar dat ging ook niet zonder slag of stoot. In eigen huis stond het na negentig minuten 1-1 tegen Serie B-club Parma, maar tien minuten voor het einde van de verlenging was daar de ervaren rot Francesco Acerbi die de winnende treffer wist te maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen