'PSV haalt aanwinst dinsdag binnen; ook andere Belg op lijstje'

30 januari 2023, 22:25   Laatste update: 22:30

PSV gaat zich zo goed als zeker dinsdag versterken met Thorgan Hazard. De aanvaller wil zelf graag naar Nederland en een akkoord tussen PSV en Borussia Dortmund lijkt nabij. De Belgische aanvaller komt op huurbasis naar Eindhoven. Er is ook een optie tot koop bedongen door de club.

Dat de transfer dichtbij is, wordt maandagavond gebracht door het Eindhovens Dagblad. Een akkoord tussen PSV en Dortmund zit eraan te komen. Hazard wordt dinsdag medisch gekeurd door PSV en tekent vervolgens een contract tot het einde van dit seizoen. De 29-jarige aanvaller speelde dit seizoen veertien wedstrijden voor Dortmund. Afgelopen weekend ontbrak hij door de transferperikelen tegen Bayer Leverkusen.

Lees ook: PSV ligt dwars en veegt eerste bod van Paris Saint-Germain van tafel

Hazard brengt de nodige ervaring binnen het team van trainer Ruud van Nistelrooij. Hij heeft al 47 interlands achter zijn naam staan en speelde jarenlang in de Bundesliga. Daar was hij de afgelopen jaren te vinden namens Dortmund en Borussia Mönchengladbach. Daarvoor stond hij onder contract bij RC Lens, Chelsea en Zulte Waregem. Hij ligt momenteel nog tot medio 2024 vast in het Signal Iduna Park.

Dodi Lukebakio

PSV had de afgelopen weken een groot lijstje en volgens het ED stond Dodi Lukebakio daar ook op. De aanvaller van Hertha BSC was ook een optie voor de Eindhovenaren. Anthony Elanga, Viktor Tsygankov, Adnan Januzaj, Bryan Gil en Arnaut Danjuma werden eveneens gelinkt aan een transfer naar het Philips Stadion. PSV speelt aanstaande zondag in Rotterdam de topper tegen koploper Feyenoord, dat vier punten meer heeft.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen