Veelbelovend debuut Memphis bij Atlético: 'Kan heel belangrijk worden'

22 januari 2023, 11:15
Veelbelovend debuut Memphis bij Atlético: 'Kan heel belangrijk worden'

Memphis Depay kan tevreden terugkijken op zijn debuut voor Atlético Madrid. De Nederlandse aanwinst mocht een kwartier voor tijd invallen tegen Real Valladolid, toen de eindstand van 3-0 al lang op het scorebord stond. Een relaxt debuut dus, maar toch wist Memphis in korte tijd de Spaanse media te overtuigen.

Onder meer het Spaanse Marca wijdde een artikel aan het debuut van Memphis. 'Onder een staande ovatie vanaf de tribunes kwam Memphis een kwartier voor tijd het veld op. Hij knokte voor de bal in de zestien, kreeg de kans om gevaarlijk te worden en hoewel hij pas twee keer met de ploeg heeft meegetraind, was zijn debuut veelbelovend. Memphis was continu actief en zocht naar de ruimtes om gevaarlijk te worden.'

In korte tijd heeft de Oranje-spits laten zien wat hij Atlético kan brengen. 'De spits zal zijn ploeg kunnen helpen als aanspeelpunt, maar heeft ook de snelheid om diep te gaan en de kwaliteit om het net te vinden. Hij vindt het ook niet erg om zijn ploeggenoten een handje te helpen in het verdedigende werk, zoals ook te zien was bij zijn debuut in het Estadio Metropolitano.' 

Ook Mundo Deportivo zag in zijn korte debuut al 'enkele glimpen van een speler die dit seizoen heel belangrijk zou kunnen zijn voor Atlético Madrid'. En Sport sloot zich erbij aan dat Memphis 'zeer actief en betrokken was en op driekwart van het veld te vinden was om de bal te zoeken'. 

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Die ene zwaluw hè 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen