Ramos gaat door het stof: geduwde fotograaf krijgt toch excuses

16 februari 2023, 16:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sergio Ramos heeft zijn excuses aangeboden aan de fotograaf die hij dinsdagavond een duw gaf na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München (0-1). Dit deed de Spanjaard door een berichtje te sturen via Instagram naar de Duitse fotograaf Markus Gilliar. Er werd door de oud-speler van Real Madrid gevraagd om hem te vergeven.

Dit nieuws werd gemeld middels een bericht van de fotograaf zelf via Instagram. De verdediger gaf de Duitser een flinke duw, nadat Ramos het publiek bedankte. Er stonden verschillende fotograven om de Spaans international heen en daar raakte de Spanjaard geïrriteerd door. Deze filmpjes gingen rond op social media.

Door omroep RMC werd gesuggereerd dat Gilliar op de voet van Ramos ging staan en dat er daardoor irritatie ontstond. Dit ontkende de fotograaf. "Er was helemaal niets aan de hand tussen ons. En als er contact zou zijn geweest, was dit heel lichtjes. Zijn reactie kwam voor mij uit het niks en ik schrok hiervan."

Waarschijnlijk kwamen deze irritaties door de wedstrijd tegen Bayern München. Paris Saint-Germain had tot aan de zeventigste minuut niets te vertellen tegen de Duitsers. Door een goal van Kingsley Coman gingen de Parijzenaren onderuit. Een doelpunt van Kylian Mbappé werd bovendien afgekeurd door de VAR, omdat hij een paar millimeter buitenspel stond.

Lees ook: Einde supertrio PSG? 'Messi én Neymar op weg naar de uitgang'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen