PSV blaast hoog van de toren: "Kans op kampioenschap reusachtig"

5 februari 2023, 10:50

PSV raakte in de winterstop smaakmakers Cody Gakpo en Noni Madueke kwijt, toch gelooft middenvelder Ibrahim Sangaré nog volop in de landstitel. Het woord favoriet neemt hij niet in de mond, maar overtuigd van zijn eigen kunnen is hij zeker. "De kans dat we kampioen worden is nog steeds reusachtig, want het seizoen duurt nog lang."

Dat vertelde de Ivoriaan tegenover de NOS over de titelkansen van de Eindhovenaren, die op dit moment op de derde plaats staan in de Eredivisie. "Om eerlijk te zijn, gaan we ze enorm missen, maar ook na zo'n transferperiode moet je de goede dynamiek vasthouden", bleef de middenvelder optimistisch.

Sangaré zelf had overigens ook een stap kunnen maken in deze winterstop. "Er waren inderdaad aanbiedingen, maar er komen meerdere factoren bij kijken. Het is geen beslissing die je zelf kunt nemen. Ik dacht bij mezelf: misschien komt mijn moment nog wel", bleef Sangaré nuchter over de mogelijkheid om een transfer te maken.

Lees ook: Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij verrast tegen Feyenoord

 

Transfer Sangaré

Waar de toekomst van de middenvelder ligt, is niet duidelijk. Als hij over de grens van de Eredivisie kijkt, ziet hij één competitie duidelijk als sterkst in het buitenland. "De Spaanse, Duitse en Italiaanse competitie zijn sterk, maar op dit moment is de Premier League het sterkst. Mij wordt vaak verteld dat ik het profiel van een Premier League-speler heb", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoog van de toren is gelul. Ze hebben zeker nog kans. Geldt ook voor AZ en zelfs Ajax heeft nog in principe nog kans. Echt weer zo'n stemmingmakerij titel.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat maar zien dan !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen