PSV krijgt na Europese domper nóg een klap te verwerken

17 februari 2023, 07:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor PSV lijkt de Europese campagne er na de heenwedstrijd tegen Sevilla op te zitten. De Eindhovenaren leden donderdagavond een 3-0 nederlaag en hebben over een week een klein wonder nodig om alsnog de achtste finale van de Europa League te bereiken. Na afloop van de wedstrijd kreeg Ruud van Nistelrooij nog meer slecht nieuws: Thorgan Hazard staat voorlopig aan de kant.

De 29-jarige Hazard kwam tegen Sevilla in de 62ste minuut binnen de lijnen voor Guus Til. PSV keek op dat moment al tegen een 3-0 achterstand aan door doelpunten van Youssef En-Nesyri, Lucas Ocampos en Nemanja Gudelj. Richting het laatste fluitsignaal liep de van Borussia Dortmund gehuurde aanvaller een spierblessure op, waardoor hij volgens het Eindhovens Dagblad 'de komende weken' niet in actie kan komen.

Lees ookNederland kan opgelucht ademhalen: schade op coëfficiëntenlijst valt mee

Dat betekent dat Van Nistelrooij de komende tijd voorin weer wat minder keuze heeft, daar Anwar El Ghazi vanwege blessureleed ook niet inzetbaar is. Op de positie van links- en rechtsbuiten zijn de Eindhovenaren nu aangewezen op Xavi Simons, Ismael Saibari en Johan Bakayoko. PSV speelt komend weekend de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie, vervolgens de return tegen Sevilla in het Philips Stadion en enkele dagen de competitietopper tegen FC Twente, eveneens voor eigen publiek.

Het is nog niet bekend wanneer Hazard zijn rentree kan maken voor PSV. De buitenspeler werd in januari gehaald na het vertrek van Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea).Voorlopig staat de teller voor het broertje van Eden Hazard op één doelpunt en één assist in vier wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen