'Stafleden Aston Villa en Arsenal vliegen elkaar in de haren'

18 februari 2023, 19:54

Stafleden van Aston Villa en Arsenal zijn elkaar in de haren gevlogen tijdens de wedstrijd van zaterdag, zo melden diverse Engelse media. Na het eigen doelpunt van Emiliano Martínez (3-2) ontstonden op de bank bij Aston Villa irritaties over de wijze waarop het doelpunt werd gevierd bij Arsenal.

Miguel Molina, die als analist deel uitmaakt van de technische staf van Arsenal, zou voor ergernis hebben gezorgd bij Victor Manas en Jamie Arias, twee stafleden van Aston Villa. Stewards moesten eraan te pas komen om de kemphanen uit elkaar te houden, al zou Molina uiteindelijk zelf zijn weggelopen om verdere escalatie te voorkomen.

Mikel Arteta, de trainer van Arsenal, zei na afloop dat hij niet met Molina heeft gesproken over het incident. "We zullen het analyseren en indien nodig ingrijpen. Ik heb het zelf niet gezien, maar ik ga navraag doen." Manas is een vaste assistent van Unai Emery en werkte in het verleden ook bij Arsenals samen met de huidige hoofdtrainer van The Villans.

Na het eigen doelpunt van Martínez breidde Arsenal de voorsprong ook nog uit naar 4-2. Nadat Martínez mee naar voren ging bij een corner, kon Gabriel Martinelli in de tegenaanval scoren in een leeg doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen