Supporters Man United genieten van beelden van Erik ten Hag met Kobbie Mainoo

27 februari 2023, 12:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag vierde na de gewonnen League Cup-finale feest met bijvoorbeeld Antony en Lisandro Martínez, maar had ook aandacht voor de spelers die wat minder aan bod komen. Supporters van Manchester United genieten van beelden van Ten Hag met Kobbie Mainoo, een zeventienjarige middenvelder die drie officiële wedstrijden voor de club speelde.

Mainoo zat niet bij de wedstrijdselectie voor de finale, maar was wel aanwezig op Wembley. Hij kreeg na de wedstrijd een hand van Ten Hag, die hem ogenschijnlijk wat uitleg en coaching gaf. The Sun schrijft dat de beelden voor veel positieve reacties zorgen bij de supporters. "Zie deze beelden... Ten Hag is de volgende generatie alvast de kneepjes aan het bijbrengen. Hij kan hiervan genieten, maar heeft al meteen zijn oog op de toekomst. We hebben een heel bijzondere trainer", klinkt het bijvoorbeeld.

Mainoo maakte acht dagen geleden zijn Premier League-debuut met een korte invalbeurt tegen Leicester City (3-0 zege). Hij mocht op 28 januari al invallen in de FA Cup tegen Reading (3-1 zege) en had in de League Cup-wedstrijd tegen Charlton Athletic van 10 januari (3-0 zege) zelfs een basisplek.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajax2022
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is toch hartverwarmend ,dit had ik nou heel sterk met J-C r.i.p ,die vindt ik terug in Ten Hag ,voor mij was hij de reïncarnatie van J-C r.i.p, in zijn kijk op het spel ,met alle Quotes van J-C r.i.p daarin werdt er gespeeld, als een Speedboot ging Ajax tekeer ,zoals J-C r.i.p dat toen voorspelde ....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen