'Ten Hag verschilt op één punt enorm van Mourinho en Van Gaal'

25 februari 2023, 09:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De analisten van Veronica Offside waren vrijdagavond lyrisch over de wijze waarop Erik ten Hag zich manifesteert bij Manchester United. De trainer boekt uitstekende resultaten, maar blijft volgens Wim Kieft, Jan Boskamp en Andy van der Meijde met beide benen op de grond staan.

"Als je bijvoorbeeld ziet hoe hij uit die tunnel komt lopen...", zei Kieft in de uitzending. Hij vergeleek Ten Hag met twee van diens voorgangers op Old Trafford. "Je weet hoe Van Gaal en Mourinho dat doen. Dat is één grote act. Maar bij Ten Hag heb ik het idee dat hij altijd zichzelf is. Die gozer houdt zich geweldig staande. Hij werd geïnterviewd tussen Paul Scholes en Owen Hargreaves en zat het allemaal heerlijk ontspannen uit te leggen."

"Het is bij Ten Hag wat het is. Geen act", herhaalde Kieft, die bijval kreeg van Van der Meijde: "Geen poespas, hij is gewoon een nuchtere man. Hij is echt zichzelf." Volgens Kieft is Ten Hag 'enorm gegroeid', met name op het gebied van zijn presentatie. "Edwin van der Sar loopt nu bijvoorbeeld dertig jaar in de voetballerij rond, maar is nog niet in staat om een verhaal te vertellen op een beetje een leuke manier. Ten Hag heeft dat heel goed opgepakt."

"Hij is echt gegroeid", vond ook Boskamp. "Hij heeft meerdere spelers weggestuurd, dat doe je niet zomaar. En om het dan zo neer te zetten, is klasse." Manchester United won donderdag met 2-1 van FC Barcelona in de Europa LEague en doet daardoor nog op vier fronten mee. Zondag wacht de League Cup-finale tegen Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen