Triest nieuws: voormalig Vitessenaar Atsu (31) overleden

18 februari 2023, 09:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Triest nieuws uit Turkije: het levenloze lichaam van Christian Atsu is zaterdag teruggevonden. Twaalf dagen na de ramp was de kans nihil dat de voormalig voetballer van onder meer Vitesse nog levend uit het puin zou worden gehaald, maar zijn zaakwaarnemer heeft bevestigd dat zijn stoffelijk overschot inmiddels is gevonden.

Nana Sechere heeft het trieste nieuws gedeeld via social media. 'Met pijn in het hart moet ik vertellen dat het lichaam van Christian Atsu vanmorgen is gevonden. Ik wil de familie en zijn geliefden condoleren. Iedereen bedankt voor alle steun de afgelopen tijd en voor nu vraag ik vooral rust voor zijn nabestaanden.' Bij het lichaam werden enkele andere voorwerpen aangetrokken, waaronder zijn telefoon.

Lees ook: Zaakwaarnemer Atsu komt met update en doet beroep op club

Persoonsverwisseling

Kort na de ramp deed het bericht de ronde dat Atsu zou zijn opgenomen in het ziekenhuis. Dat bericht kwam destijds van de Ghanese ambassade, maar moest later worden teruggenomen. Het bleek om een persoonsverwisseling te gaan. De teammanager van Hatayspor liet weten dat het niet Atsu was die in het ziekenhuis lag. De club vreest ook nog altijd voor het leven van sportief directeur Taner Savut, die nog altijd vermist is.

Vlucht

Volgens zijn manager had het niet veel gescheeld of Atsu was tijdens de aardbeving niet meer in Turkije geweest. Nadat hij eerder op de avond matchwinner was geworden tegen Kasimpasa namens Hatayspor, dat zich inmiddels teruggetrokken heeft uit de competitie, zou hij aanvankelijk met het vliegtuig vertrekken uit de Turkse plaats. Omdat hij matchwinner werd, besloot hij de vlucht te cancelen en te blijven. Dat zou door de aardbeving uiteindelijk trieste gevolgen hebben. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe een goede wedstrijd je dood wordt... Triest, triest, triest 😥

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen