Van Ginkel doet in afscheidsvideo oproep aan PSV-supporters

1 februari 2023, 19:48

Marco van Ginkel heeft een dag na zijn transfer met een videoboodschap afscheid genomen van PSV. De middenvelder bedankt de supporters van PSV voor alle steun die hij heeft gekregen, maar roept de supporters ook vooral op om achter de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij te blijven staan.

"Ik wil jullie bedanken voor de steun en de mooie herinneringen en momenten die we hebben meegemaakt", begint de ervaren middenvelder in een video op de social media-kanalen van PSV. "Blijf de jongens steunen, zodat PSV kampioen wordt dit jaar', vraagt de dertigjarige middenvelder aan de aanhangers van de Brabantse club.

PSV heeft het momenteel lastig in de Eredivisie, al werd er afgelopen zondag in eigen huis wel afgerekend met Go Ahead Eagles. Toen zat Van Ginkel direct voor het laatst bij de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. In het resterende gedeelte van de tweede seizoenshelft komt hij uit voor Vitesse, waar de middenvelder opnieuw gaat samenwerken met Philip Cocu.

In het Gelredome hoopt de routinier meer aan spelen toe te komen, want in het huidige seizoen kwam Van Ginkel nog maar vijf minuten in actie namens PSV. Dat had mede te maken met een blessure, maar duidelijk werd dat ook een fitte Van Ginkel niet op veel speelminuten in het Philips Stadion hoefde te rekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen