'Armlastig Barcelona pikt volgende zomeraanwinst op in Premier League'

24 maart 2023, 16:26
'Armlastig Barcelona pikt volgende zomeraanwinst op in Premier League'

Aanstaande La Liga-kampioen FC Barcelona is druk bezig met de selectie voor het nieuwe seizoen. Volgens het Engelse The Athletic zou Ilkay Gündogan de volgende speler zijn die naar Catalonië moet verhuizen. De middenvelder van Manchester City is per juni transfervrij en is naar verluidt dichtbij een overgang naar Catalonië. 

Zoals bekend verkeert Barcelona financieel in enorm zwaar weer. De club bekijkt daarom vooral transfervrije opties als mogelijke versterkingen voor aankomend seizoen. Gündogan is één van die opties. De 32-jarige Duitser kwam de afgelopen zeven seizoenen uit voor Manchester City, maar beschikt nu over een aflopende verbintenis. Hij kan de opvolger worden van Sergio Busquets en een concurrent van Frenkie de Jong. 

City pikte Gündogan in 2016 op bij Borussia Dortmund, waar hij vanaf seizoen 2011/2012 uitkwam. De Duitser groeide uit tot een vaste waarde in de formatie van Pep Guardiola en is sinds dit seizoen zelfs aanvoerder. The Athletic acht de kans groot dat Gündogan en Barcelona tijdig tot een akkoord komen. De middenvelder zou zelfs al verschillende gesprekken hebben gehad met de clubleiding van Barça. 

Meer spelers op verlanglijstje

Gündogan is niet de eerste speler die in verband wordt gebracht met een overstap naar de Spaanse koploper. Eerder deze week kwam naar buiten dat Athletic Bilbao-verdediger Inigo Martínez dichtbij een overstap naar Barcelona is. Transfergoeroe Fabrizio Romano bevestigde dat een akkoord aanstaande is na berichtgeving door de Spaanse media.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Foute investering !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen