Chelsea-ontslag Tuchel in nieuw daglicht na mail ex-vrouw

11 maart 2023, 13:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chelsea nam in september vorig jaar afscheid van trainer Thomas Tuchel. De Duitser werd al na zes competitiewedstrijden ontslagen, ondanks het feit dat hij amper een jaar eerder nog de Champions League won met de Londenaren. Een e-mail van zijn inmiddels ex-vrouw Sissi werpt echter een heel ander licht op het ontslag van de oefenmeester. 

Chelsea was destijds nog maar kort in handen van de nieuwe Amerikaanse eigenaar Todd Boehly. De club verklaarde zelf dat een 'vertrouwensbreuk in de professionele werkrelatie' de reden was om zo snel in het seizoen al afscheid te nemen van de succestrainer. De mail van zijn ex-vrouw werpt echter een heel ander licht op de zaak.

Het bericht maakt deel uit van de rechtszaak waarin de scheiding tussen Tuchel en zijn voormalige partner wordt afgehandeld door de rechtbank in München. In de mail zou Sissi volgens de Duitse krant BILD onder meer schrijven dat de 'spelers alle respect verloren hebben' voor Tuchel. Daarnaast zou 'een aantal redenen die buiten het veld liggen'  aan de basis van het ontslag van de trainer hebben gestaan, zo blijkt volgens BILD uit het schrijven.

Tuchel zou op korte termijn zijn rentree in het Engelse voetbal kunnen maken. Naar verluidt is de 49-jarige oud-trainer van Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain één van de topkandidaten om na dit seizoen het stokje van Antonio Conte over te nemen bij Tottenham Hotspur. Ook een terugkeer naar PSG wordt door Franse media niet uitgesloten. Tuchel zelf zou azen op een dienstverband bij Real Madrid, maar zolang Carlo Ancelotti daar aanblijft lijkt die kans op dit moment niet groot.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Piet Gerrist, Ede
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FCUpdate = BOULEVARDPERS. Houdt de berichtgeving op voetbalzaken en niet op prive-besognes van mensen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen