Dit zijn de mogelijke tegenstanders van AZ in de Conference League

16 maart 2023, 22:55   Bijgewerkt: 17 maart 2023, 09:51
Dit zijn de mogelijke tegenstanders van AZ in de Conference League

AZ heeft donderdagavond de kwartfinale van de Conference League bereikt. De Alkmaarders waren opnieuw te sterk voor Lazio (2-1) en krijgen vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur te horen wie de komende tegenstander wordt.

AZ kan gekoppeld worden aan AA Gent, Lech Poznan, Fiorentina, FC Basel, OGC Nice, Anderlecht en West Ham United. Donderdagavond werd Villarreal uitgeschakeld door Anderlecht, waardoor een van de belangrijkste titelkandidaten is geëlimineerd. 

Feyenoord kwalificeerde zich donderdag voor de kwartfinale van de Europa League en gaat vanaf 13.00 uur in de koker. De mogelijke tegenstanders voor de Rotterdammers kun je later vanavond terugvinden op onze website. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen