Erik ten Hag krijgt transferadvies uit zeer onverwachte hoek

22 maart 2023, 08:57
Erik ten Hag krijgt transferadvies uit zeer onverwachte hoek

Manchester United bereikte afgelopen weekend ten koste van Fulham de halve finale van het toernooi om de FA Cup. Na afloop van de met 3-1 gewonnen wedstrijd liep manager Erik ten Hag een bijzondere United-fan tegen het lijf. 

Niemand minder dan Usain Bolt, de Jamaicaanse sprinter die tijdens zijn loopbaan liefst acht gouden medailles op de Olympische Spelen binnen wist te slepen, kwam de hand van Ten Hag schudden. Naar eigen zeggen bedankte Bolt de Nederlandse coach voor het 'terugbrengen van de gloriedagen' op Old Trafford. 

Bolt is dan ook zeer tevreden met de manier waarop Ten Hag zijn elftal laat voetballen. "Kijken naar dit Manchester United geeft weer een goed gevoel", vertelde Bolt aan PA. "Er staat weer een team. Er wordt samengewerkt, je ziet de vastberadendheid in de manier van spelen", vervolgt Bolt. "Ik ben heel blij met de progressie die de club onder Ten Hag heeft geboekt en ik kan je vertellen dat hij nog veel meer gaat doen."

Transferplannen

Bolt en Ten Hag bespraken zelfs de transferplannen die de manager voor komende zomer in petto heeft. "Ik heb hem gevraagd wie hij binnen wil gaan halen en hij vroeg of ik daar misschien ideeën over had", aldus Bolt. "Het was een fijn, simpel maar leuk gesprek", besluit de Jamaicaan. Op zijn Instagram-pagina plaatste Bolt vervolgens een foto van de ontmoeting. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen