Erik ten Hag licht één speler in het bijzonder uit na zege op Real Betis

10 maart 2023, 08:54

Erik ten Hag is tevreden met de reactie die Manchester United heeft gegeven op de afgang tegen Liverpool. De club van de Nederlandse trainer boekte donderdagavond een 4-1 zege op Real Betis en staat daarmee met anderhalf been in de kwartfinale van de Europa League.

De Spaanse club werd dankzij doelpunten van Marcus Rashford, Antony, Bruno Fernandes en Wout Weghorst verslagen. "We hebben een aantal goede doelpunten gemaakt en onze fans iets teruggegeven, dus we zijn heel dankbaar", sprak Ten Hag na afloop voor de camera van BT Sport.

"Het is altijd fijn om na een tegenslag een reactie te zien. Dit is niet de eerste keer dit seizoen dat we terugveren. Dit team heeft karakter, dus ik moet het team een groot compliment maken", vervolgde de Nederlandse manager, die zich blij toonde voor Weghorst. "Hij is er vaak dichtbij geweest en heeft al heel veel kansen voor anderen gecreëerd. Hij verdiende dit doelpunt."

Ten Hag was ook blij voor de veelvuldig bekritiseerde Fernandes. "Hij was fantastisch. Hij leidde het team, controleerde de wedstrijd en maakte een doelpunt. Hij was in mijn ogen de beste speler op het veld. Dit zegt veel over zijn persoonlijkheid. Hij speelde vanavond in een wat diepere rol en deed dat geweldig. Hij verdeelde het spel, verstuurde veel goede passes tussen de linies, waardoor we veel kansen creëerden."

Lees ookManchester Evening News ziet vier spelers het vertrouwen van Ten Hag terugbetalen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen