Feyenoord-fans houden rekening met wedstrijd op neutraal terrein tegen AS Roma

18 maart 2023, 13:29

Bij supportersvereniging FSV De Feijenoorder is verbaasd gereageerd op het nieuws dat de burgemeester van Rome geen supporters van Feyenoord wil verwelkomen. Nadat AS Roma en Feyenoord aan elkaar werden gekoppeld, deed burgemeester Roberto Gualtieri het verzoek aan de minister van Binnenlandse Zaken om Nederlandse voetbalfans buiten de deur te houden. 

Kees Lau, de voorzitter van de supportersvereniging van Feyenoord, is verbaasd door het nieuws, zeker omdat UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin deze week dreigde om wedstrijden ergens anders te laten spelen als een uitspelende club geen supporters mag meenemen naar een stad. Die uitspraak deed Ceferin nadat Italiaanse autoriteiten besloten Eintracht Frankfurt-supporters te weren voor de wedstrijd tegen Napoli, nadat er rellen uitbraken in Napels.

Lau put moed uit de uitspraken en denkt voorzichtig al aan een wedstrijd op neutraal terrein. "Als er niet in Rome gespeeld kan worden, dan moet er naar een ander land worden uitgeweken. Dan moet de wedstrijd bijvoorbeeld in Duitsland of Zwitserland gespeeld worden. Ik heb geen flauw idee, maar dat is mogelijk."

De voorzitter van de supportersvereniging verwacht dat de UEFA zich hard gaat opstellen. "Feyenoord zelf kan er niks aan doen. Maar wij zetten onze plannen voor de reis naar Rome voorlopig door. De UEFA gaat dit toch niet accepteren." Het duel Roma - Feyenoord wordt gespeeld op 20 april; een week eerder is de eerste ontmoeting in De Kuip.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Koempel
Link gekopieerd!
avatar

Wat een vieze racist die burgermeester van Rome, niet alle Feyenoorders zijn fonteinenslopende tokkies!

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Burgemeester heeft ook niet in rotterdam ,zijn eigen'fans' gezien denk ik

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Je bent toch zelf ook een racist? Wat is het probleem dan?

Cheers
Link gekopieerd!
avatar

Ja... alleen heeft het niets met racisme te maken. Hij wil gewoon geen enkele Rotterdammert. Wat ik heel goed kan begrijpen. De vorige keer heeft het ruim 8 miljoen euro gekost. Van de 23 aanhoudingen zijn er welgeteld 6 die werden veroordeeld en ze kwamen weg met een voorwaardelijke gevangenisstraf en 3000 euro boete.

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Misschien eens een beetje volgen hoe deze "meneer" reageert op Turken, Marokkanen en andere donkere spelers....

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Ja Racisten kan jij wel herkennen he.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Hij heb 200% gelijk die burgemeester dan he !!!!!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Logisch toch !

Freakes
Link gekopieerd!
avatar

Hoe kan je nou verbaasd zijn over die reactie. Feyenoord ‘fans’ hebben z’n halve stad aan gort geholpen. Dat is hetzelfde als dat Trump het gek zou vinden als er geen mensenmassa’s meer naar het Capitool mogen. Hij had beter kunnen zeggen dat hij het snapt maar er alles aan zal doen dat we wel mogen komen

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Te begrijpen hebben ze allemaal aan jullie collega fans te danken tokkies volk

Freakes
Link gekopieerd!
avatar

Ik snap je niet zo goed. Dat komt wrsch omdat ze pas op de middelbare school punctuatie leren…

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

😜

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen