Grote tegenvaller voor Feyenoord kort voor aftrap tegen Shakhtar Donetsk

9 maart 2023, 20:59   Bijgewerkt: 9 maart 2023, 21:28
Grote tegenvaller voor Feyenoord kort voor aftrap tegen Shakhtar Donetsk

Een tegenvaller voor Feyenoord kort voor de Europa League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Santiago Giménez had een basisplaats, maar is tijdens de warming-up uitgevallen. Daardoor staat Danilo in de spitspositie bij de bezoekers. Om wat voor blessure het gaat, is nog niet bekend. 

Giménez had een basisplaats in de laatste negen officiële wedstrijden en scoorde daarin vijf keer. Met vier Europa League-doelpunten is hij dit seizoen bovendien Europees topscorer van Feyenoord. Zijn concurrent Danilo stond in de bekerwedstrijd tegen NEC van 8 februari voor het laatst in de basis.

Een livestream van de wedstrijd is te vinden op onze homepage. Verder is de wedstrijd ook te volgen in ons [a,https://www.fcupdate.nl/live-verslag/5485/uefa-europa-league-shakhtar-donetsk-feyenoord//shakhtar-donetsk-feyenoord/,_blank,liveblog].

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen