Heftige beelden: jongste Gudelj zakt in elkaar, weigert ambulance

25 maart 2023, 21:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het duel tussen FC Córdoba en Racing Ferrol op het derde niveau in Spanje is zaterdag stilgelegd toen Dragisa Gudelj (25) in elkaar zakte en op het veld gereanimeerd moest worden. Het broertje van Sevilla-verdediger Nemanja Gudelj en de zoon van oud NAC-speler Nebojsa Gudelj weigerde vervolgens in eerste instantie om met een klaarstaande ambulance naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Na elf minuten spelen ging het mis tijdens het duel. Gudelj zakte in elkaar, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren om de in Breda geboren verdediger te reanimeren. Dat deden zij met succes, waarna het plan was om Gudelj naar het ziekenhuis te vervoeren. De speler zelf voelde daar echter niets voor. 

Al liggend op de brancard die richting de ambulance werd gedragen, kwam Gudelj plotseling in opstand. Het lijkt erop dat hij van plan was het duel voort te zetten, maar daar wilde uiteraard niemand van weten. Na enig tegenstribbelen stemde hij dan toch toe. Inmiddels heeft de club laten weten dat zijn toestand na controle in het ziekenhuis stabiel is. De wedstrijd werd na het voorval definitief gestaakt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen