Herkansing voor Oranje: deze spelers willen zich aan Koeman laten zien

27 maart 2023, 10:15

Na de pijnlijke 4-0 nederlaag tegen Frankrijk krijgt het Nederlands elftal maandagavond de ultieme kans om zich te herpakken in de kwalificatiereeks voor het EK 2024. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman neemt het in Rotterdam op tegen Gibraltar, dat plaats 200 bezet op de FIFA men's ranking. Samen met Jack's kijkt FCUpdate.nl vooruit naar de tweede wedstrijd van Oranje sinds de terugkeer van Koeman. 

Oranje is vanzelfsprekend de grote favoriet tegen Gibraltar. Lukt het de voetbaldwerg om vriend en vijand te verrassen en in De Kuip te winnen, dan levert dit 51 je inzet op. De vorige keer dat beide landen elkaar troffen, tevens in De Kuip, werd het 6-0 voor Nederland. Worden er maandagavond meer dan 6,5 doelpunten gemaakt, dan levert dit [a,http://fcupdate.nl/jacks,_blank,2,07 keer] je inzet op.

Een van de internationals die na afloop van de afstraffing tegen Frankrijk herhaaldelijk bekritiseerd werd, is Memphis Depay. De 29-jarige spits van Atletico Madrid kwam geen moment in de wedstrijd en miste tot overmaat van ramp een strafschop in de blessuretijd. Depay zal dus ongetwijfeld op revanche azen in Rotterdam. Opent hij tegen Gibraltar de score, dan levert dit 3je inzet op. 

Zie ook: Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint van Gibraltar

Als concurrent van Depay mag Brian Brobbey hopen op zijn debuut voor het Nederlands elftal. Vanwege het stoppen van Luuk de Jong en Vincent Janssen als international mocht de jonge Ajacied plots mee met het grote Oranje, waar hij zijn scorend vermogen zal willen laten zien aan de bondcoach. Een eerste óf laatste doelpunt van Brobbey tegen Gibraltar levert 3 op. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in De Kuip.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen