Het ging flink tekeer in de kleedkamer van Oranje, Cillessen hield bewust zijn mond

25 maart 2023, 08:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen kijkt in de spiegel na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Frankrijk. De doelman vindt dat Oranje de doelpunten 'gemakkelijk weggaf' en steekt de hand in eigen boezem wat betreft de 2-0.

Antoine Griezmann bracht de bal uit een vrije trap voor het doel, waarna Cillessen de bal niet goed inschatte. Hij kreeg er geen controle over en werkte de bal aan tegen Upamecano, die zonder het door te hebben de bal door de benen van Cillessen in het doel kreeg. "Wat er precies allemaal is gebeurd, heb ik nu niet op mijn netvlies, dat wil ik eerst rustig terugkijken. Maar er ging een hoop mis in de beginfase", wordt de keeper geciteerd door Voetbal International.

"We gaven de goals gemakkelijk weg, ook ikzelf bij het tweede doelpunt. De bal viel op mijn hand en ging via de kluts het doel in", aldus Cillessen, die ook laat weten dat het flink rommelde in de kleedkamer tijdens de pauze. "Nee, ik heb niks gezegd. Als je zo'n eerste helft speelt, moet je je mond houden", tekent De Telegraaf op uit zijn mond. "De bal kwam op mijn hand en via de kluts ging hij er in. Als je komt, dan moet je hem hebben."

Cillessen kan niet zeggen of hij maandag tegen Gibraltar weer speelt. "Met mijn fitheidsgeschiedenis kijk ik van wedstrijd naar wedstrijd. Dus nu op naar de wedstrijd tegen Gibraltar. Gelukkig is de kwalificatiereeks nog lang, we hebben alle tijd om dit recht te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik wil niet gelijk met de vinger naar cillessen wijzen maar als bondscoach moet je weten dat je t niet red met een keeper uit de middenmoot...dus als t nou noppert was geweest denk dat er met zelfde cijfers verloren zou zijn

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie dan wel in de goal !

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja dat is een lastige hoor..pasveer is ook geen basiskeeper bij ajax dus om nou gelijk te stellen dat hij die plek nu verdient en cilessen niet..cilessen heeft een keer van argentinie gewonnen en winnen is winnen..ja misschien fyenoord de credits geven voor een goed seizoen en hun keeper?

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nederlandse keepers hebben veel weg van Nederlandse voetballers: middelmatigheid. We hebben geen uitblinkende spelers en idem dito voor keepers.

Tonnie Franssen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En weer hoor ik niks over de beste keeper met de meeste ervaring en spelend op een hoog niveau Mark Flekken. Komt misschien uit de verkeerde regio?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen