Persconferentie John Heitinga krijgt door Hans Kraay jr. ongemakkelijk begin

16 maart 2023, 15:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De persconferentie van John Heitinga richting De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord begon donderdagmiddag met een vraag van Hans Kraay jr. Een poging om de trainer iets te laten zeggen over de Amsterdamse interesse in Tijjani Reijnders liep op niets uit.

"Even in zijn algemeenheid. Waarom ben jij ook enthousiast over Tijjani Reijnders?", vroeg Kraay, waarna een korte stilte viel in de perszaal. Heitinga keek de ESPN-verslaggever strak aan, trok zijn wenkbrauwen wat omhoog en wachtte tot Kraay weer wat zei.

Lees ookPascal Jansen sprak met Tijjani Reijnders over interesse Ajax

"Wat kijk je me aan?", zei Kraay na een paar seconden maar. "Ik wil het vooral over de wedstrijd hebben, Hans. Ik praat niet over andere spelers bij andere clubs. Ik wil het vooral over De Klassieker hebben", benadrukte de Ajax-trainer. "Oké", reageerde Kraay, waarna hij maar een vraag over Steven Bergwijn stelde.

De Telegraaf onthulde woensdag dat Reijnders door Ajax wordt beschouwd als mogelijke opvolger van Edson Álvarez. Het is de verwachting dat de Mexicaanse controleur komende zomer een transfer naar het buitenland maakt.

Lees ookHeitinga spreekt wens uit voor scenario Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen