Meevaller Feyenoord: oude bekende mist kwartfinale Europa League

21 maart 2023, 15:22
Meevaller Feyenoord: oude bekende mist kwartfinale Europa League

Rick Karsdorp moet de dubbele confrontatie van zijn club AS Roma met zijn voormalige werkgever Feyenoord aan zich voorbij laten gaan. De Nederlandse rechtsback is deze week opnieuw geopereerd aan zijn linkerknie en zal daarom ontbreken tijdens de kwartfinale van de Europa League. 

Karsdorp kwakkelt al sinds zijn overgang van Feyenoord naar AS Roma met zijn linkerknie. Kort nadat hij zijn contract tekende in Rome scheurde hij zijn voorste kruisband, wat hem op een maandenlange revalidatie kwam te staan. Begin dit seizoen ontbrak Karsdorp opnieuw vanwege een ingreep aan diezelfde knie, toen werd een meniscusblessure verholpen. 

Roma brengt nu in een korte verklaring naar buiten dat Karsdorp in het Zwitserse St. Moritz opnieuw onder het mes is gegaan voor een ingreep aan de bewuste meniscus. Bij de ingreep, uitgevoerd door professor Georg Ahlbäumer, was ook de teamdokter van de Romeinse club aanwezig. De operatie is goed verlopen, zo meldt de club bovendien. Karsdorp zal over een aantal dagen terugkeren naar Rome om daar zijn revalidatie te vervolgen. 

Door de operatie ontbreekt Karsdorp in ieder geval tijdens de kwartfinale van de Europa League, waarin AS Roma opnieuw uit zal komen tegen Feyenoord. Op donderdag 13 april wordt de heenwedstrijd in De Kuip gespeeld. Een week later volgt de return in Rome. Vorig seizoen troffen de clubs elkaar in Tirana in de finale van de Conference League. Karsdorp kreeg toen een basisplaats en werd vlak voor tijd naar de kant gehaald. De 1-0 eindstand in het voordeel van AS Roma was op dat moment al bereikt.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen