Keane en Neville eisen keiharde reactie van Ten Hag richting sterspeler

5 maart 2023, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag moet zich hard opstellen richting Bruno Fernandes, zo insinueerden de analist van Sky Sports zondagavond na de 7-0 nederlaag van Manchester United tegen Liverpool. Gary Neville en Roy Keane waren bijzonder kritisch op de middenvelder, die normaliter geldt als een van de sterspelers van het elftal.

"Ik ga beginnen met Bruno Fernandes. Ik heb genoeg van zijn handgebaren richting zijn medespelers. Ik heb er genoeg van dat hij niet mee terugloopt", zei Neville. "Hij kijkt steeds verontwaardigd naar iedereen, als hij geraakt wordt op zijn borst dan grijpt hij naar zijn gezicht, hij moet eens gaan spelen als een aanvoerder. Hij gedroeg zich vandaag niet als een aanvoerder. Ik denk dat Erik ten Hag zich heel, heel streng gaat opstellen richting hem in de komende 24 tot 48 uur. Dat heeft hij dit seizoen al een paar keer gedaan. Ik hoop dat het aan het eind van volgende week weer goed gaat. Dit resultaat is een schande."

Lees ookNeville doet voorspelling over Ten Hag na schokkende nederlaag Manchester United

Keane sloot zich daarbij aan. "De lichaamstaal van Fernandes was schandelijk. Hij is een heel getalenteerde speler en hij is je aanvoerder, maar zijn lichaamstaal, zijn armgebaren, het weigeren om terug te lopen, dat is niet iemand waar je blij mee bent in de kleedkamer."

Keane vindt sowieso dat Ten Hag moet ingrijpen. Het viel hem op dat enkele spelers grapjes maakten met elkaar toen ze het veld op kwamen voor de tweede helft. "Ze staan met 1-0 achter en ze maken een dolletje met stafleden op Anfield, met de keeperstrainer. Ik houd niet van die ongein. Je bent hier om te werken. Het is een serieuze zaak. Stop met grapjes en met die onzin."

Zelf kon Ten Hag na de wedstrijd nog niet zeggen of de nederlaag gevolgen zal hebben voor individuele spelers. "Nee, dat zit niet in mijn hoofd. In mijn hoofd zit vooral de vraag hoe we deze wedstrijd gaan verwerken. Ik heb in de kleedkamer mijn zegje gedaan en ik ben benieuwd naar de interpretatie van de spelers", zei de Nederlander tegen Viaplay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het was moeilijk kiezen voor welke van de 2 clubs ik nu was gisteren, allebei mijn favo in Engeland (en binnen Europa). Ajax staat mijlenver boven aan voor de goede orde😈 Maar ManU heeft wel een verschrikkelijk pak slaag gehad en dat betreur ik. Hopelijk was dit nu geen stap voorwaarts en 2 stappen terug? Maar EtH kennende gaat dit wel weer goed komen, zal alleen ff duren (niet te lang hopelijk😇) Maar ruime week geleden werd Liverpool door die bankroete club uit Spanje (ja naast Barca zijn die witte ook geld verschuldigd alleen niet zo veel als Barca) en gaf/geef je ook geen stuiver meer voor Liverpool. Maar zie ze rechte hun rug en dan komt dit eruit. Kortom mijn beide cluppie's uit Engeland gaan er wel weer komen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen