Koeman wilde eigenlijk een andere vervanger van Frenkie de Jong oproepen

20 maart 2023, 16:42
Koeman wilde eigenlijk een andere vervanger van Frenkie de Jong oproepen

Het lijkt erop dat Jordy Clasie de eerste beoogde vervanger van Frenkie de Jong was bij het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman vertelt op de persconferentie van maandagmiddag dat hij meermaals contact heeft gehad met de middenvelder van AZ. Clasie bleek echter niet fit genoeg, waarna Joey Veerman bij Oranje werd gehaald

"Ik heb overwogen Jordy erbij te halen. Ik heb hem vrijdag en vanmiddag nog gesproken", zo gaf Koeman toe. "We willen eerst even checken of alles fit genoeg is, hij was niet honderd procent fit. Toen hebben we doorgeschakeld." Clasie liet zondag na de 2-1 nederlaag bij FC Twente al weten dat hij contact heeft gehad met de bondscoach.

"Clasie behoorde tot de voorselectie van Oranje, maar viel uiteindelijk af. "De bondscoach heeft mij gebeld. Hij heeft mij uitgelegd waarom. Natuurlijk baal je daarvan, maar het is zoals het is. Ik richt me nu gewoon volledig op AZ", zei de middenvelder. Over fysieke klachten zei Clasie niets, maar volgens Koeman was daar dus wel sprake van. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen