Lachende AZ-uitblinker Reijnders noemt ESPN-verslaggever 'eikel'

7 maart 2023, 21:16   Bijgewerkt: 7 maart 2023, 21:23
Lachende AZ-uitblinker Reijnders noemt ESPN-verslaggever 'eikel'

Tijjani Reijnders maakte andermaal een uitstekende indruk op het middenveld van AZ tijdens de knappe uitzege op SS Lazio. De 24-jarige Reijnders viel eerder deze week buiten de boot toen Ronald Koeman de voorselectie van Oranje bekendmaakte. Daar wilde hij kort na het duel in Rome echter niet aan herinnerd worden. 

Voor de camera's van ESPN werd Reijnders kort na de wedstrijd geïnterviewd. "Zat jij nou bij de voorselectie of niet, help me even?", kreeg hij plagerig voorgeschoteld. "Haha, eikel!", was daarop het directe antwoord van Reijnders. Om daar meteen serieus aan toe te voegen: "Nee grapje, helaas niet. Maar het is aan mij om te laten zien dat ik er de volgende keer wel bij hoor te zitten."

Topcijfer

Marciano Vink, als analist aanwezig in de televisiestudio van ESPN, vond Reijnders de grote uitblinker aan Alkmaarse zijde. De oud-middenvelder van onder meer Ajax en PSV kwam dan ook met een fraai rapportcijfer voor de speler: een acht. 

Eerlijk bij Andy

Eind februari bekende Reijnders in een uitzending van Bij Andy in de Auto nog tegenover Andy van der Meijde dat het Nederlands efltal zijn 'absolute droom' is. Daarnaast gaf de in Zwolle geboren middenvelder aan inmiddels steeds vaker te denken aan een overgang naar een Europese topcompetitie. Zowel de Engelse Premier League als de Spaanse La Liga lijken hem 'heel vet'. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen