Maria Morán komt met nieuwe sneer richting Jasper Cillessen

19 maart 2023, 01:51

Maria Morán, de ex-vriendin van Jasper Cillessen, heeft opnieuw een sneer uitgedeeld aan de keeper van NEC. Vrijdag plaatste Morán op Instagram een bericht over haar dochtertje Cayetana, dat in oktober 2021 werd geboren. Morán liet eerder al weten dat Cillessen het kind wilde laten aborteren en verder geen contact wilde. 

"Wat jammer voor degenen die jou niet wilde leren kennen", schrijft Morán bij een foto van het meisje. "Ze missen iedere dag je lach, je vreugde, je liefde, de knuffels in de ochtend, de kusjes die nog steeds geen geluid produceren maar krachtiger zijn dan een orkaan, je vrijgevigheid, de gesprekken die alleen wij begrepen, je hart... Dat is onbetaalbaar en dat kun je niet meer inhalen."

Morán impliceerde daarmee dat Cillessen een cruciaal deel van de ontwikkeling van zijn eigen kind mist. De Spaanse sportjournaliste schreef het bericht om stil te staan bij het feit dat haar dochter, geboren op de 17de van oktober in 2021, nu 17 maanden oud is. "17 is voor altijd mijn favoriete getal. Bedankt dat je het meest bijzondere in mijn leven bent."

Morán betichtte Cillessen vorige week van chantage. Ze vertelde dat Cillessen het kind niet wilde hebben en dreigde met de verspreiding van privébeelden als Morán niet zou overgaan tot een abortus. De advocaat van Morán liet eerder al weten verschillende strafrechtelijke en civiele procedures te hebben aangespannen tegen Cillessen. Ze verwijten hem dat hij zijn gezin heeft verlaten en niets heeft betaald voor zijn dochter.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Voetbal?!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen