'Nieuwe ontwikkeling: Ihattaren in beeld om wedstrijden te spelen'

18 maart 2023, 19:40

Juventus houdt de vorderingen van Mohamed Ihattaren in de gaten. De aanvaller werkt eraan om weer fit te worden en zou volgens Italiaanse media spoedig weer wedstrijden kunnen spelen. Dan gaat het niet om wedstrijden in het eerste elftal, maar voor Juventus Next Gen, het tweede elftal dat uitkomt in de Serie C.

Juventus houdt zich op de vlakte over de situatie van Ihattaren. De aanvaller traint voor zichzelf en zou volgens eerdere berichtgeving ook meetrainen bij het tweede elftal. Eind februari en begin maart postte Ihattaren dagelijks foto's vanuit de sportschool of vanaf het trainingsveld op Instagram, maar inmiddels doet hij dat niet meer.

Als Ihattaren in nog betere vorm raakt, zou hij wedstrijden kunnen spelen voor Juventus Next Gen op het derde niveau van Italië. Die ploeg speelt zondag tegen Pro Patria. Of Ihattaren voor die wedstrijd al in aanmerking komt, is niet bekend. Juventus Next Gen staat elfde in de Serie C. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
avatar

Goh ik had al een hele week niets over hem gehoord, maakte me een beetje zorgen, bedankt voor de fcupdate

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen