Noa Lang reageert met één emoji op opmerkelijk besluit Ronald Koeman

20 maart 2023, 20:37   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 10:37
Noa Lang reageert met één emoji op opmerkelijk besluit Ronald Koeman

Noa Lang lijkt niet te begrijpen waarom Ronald Koeman hem niet bij de selectie van het Nederlands elftal heeft gehaald. Steven Bergwijn meldde zich maandag af voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden, waarna Donyell Malen werd opgeroepen.

Die beslissing doet bij Lang de wenkbrauwen fronsen. Malen behoorde immers - in tegenstelling tot Lang - niet tot de voorselectie van Oranje. Op Instagram deelt de 23-jarige aanvaller een foto van zichzelf in het Oranje-shirt en één emoji: een man die die zijn schouders ophaalt.

Koeman legde maandagmiddag uit waarom Malen niet bij de voorselectie zat en alsnog werd opgeroepen. "Toen we de voorselectie maakten, speelde hij niet. Hij viel zelfs niet in. De laatste twee weken heeft hij rechtsbuiten gespeeld bij Dortmund. In mijn optiek was Bergwijn bij mij de rechtsbuiten. Een van de rechtsbuitens, laat ik het zo zeggen. Ik wissel dus een rechtsbuiten in. Ik haal een jongen erbij die gewend is om ook op die positie te kunnen spelen. Dat kunnen anderen ook, maar dat zijn jongens die aan de linkerkant spelen."

Met die laatste opmerking leek de bondscoach te doelen op onder meer Lang, die enkele maanden geleden nog deel uitmaakte van de WK-selectie. De aanvaller van Club Brugge speelde vooralsnog zes interlands.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Ik had die druiloor van een Lang erbij gehaald, ik zeg niet dat ik het beter zie dan de Bondscoach, maar ik vindt Lang een hele goeie speler die als hij het op z'n heupen heeft het directe verschil kan maken, ook tegen FR.😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen