Ten Hag krijgt te maken met andere coach in Europa League-duel met Sevilla

20 maart 2023, 14:16   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 10:44
Ten Hag krijgt te maken met andere coach in Europa League-duel met Sevilla

Sevilla moet weer op zoek naar een nieuwe trainer, want coach Jorge Sampaoli is ontslagen. De trainer van Karim Rekik, Nemanja Gudelj en Lucas Ocampos zit er pas vanaf oktober, maar moet nu het zinkende schip al verlaten.

Sampaoli verloor dit weekend nog van concurrent Getafe (2-0) en dat is de druppel voor het bestuur van Sevilla. De Spaanse ploeg schakelde in de Europa League nog wel PSV uit, maar staat in de eigen competitie nog maar twee punten boven de degradatiestreep. De Andalusiërs spelen binnenkort ook nog tegen het Manchester United van Erik ten Hag in de Europa League.

Keeper Yassine Bounou gaf na de wedstrijd tegen Getafe aan dat het team niet wist hoe het moest spelen. "Elke tegenstander verandert van speelwijze, maar we begonnen bij verschillende wedstrijden, zoals deze, zonder een duidelijk plan. Dan wordt het alleen maar moeilijker", vertelt de keeper tegenover Mundo Deportivo. De keeper is niet de enige die zegt dat het aan een plan ontbreekt. Dit deed Marcos Acuña ook al na de 6-1 nederlaag tegen Atlético Madrid.

Lees ook: Sevilla-keeper drie weken na PSV-drama wéér slachtoffer van supporter

José Mendilibar wordt door de Spaanse media als favoriet gezien om Sampaoli op te volgen. Mendilibar zat vorig seizoen nog bij Deportivo Alavés op de bank. Naast deze trainer wordt ook naamgenoot José Bordalas, ex-trainer Valencia en Getafe, genoemd als kandidaat.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Schreuder ?

Bigideas
Link gekopieerd!
avatar

Dat lijkt me voor Ocampos wel fijn?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen