'Schreuder en Brugge worden het niet eens; Belgen zoeken andere oplossing'

8 maart 2023, 11:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is zeker geen uitgemaakte zaak dat Alfred Schreuder de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge wordt. De ex-trainer van Ajax wordt in België genoemd als mogelijke opvolger van Scott Parker, die naar alle waarschijnlijkheid woensdag nog wordt ontslagen. Schreuder en Brugge kunnen het echter niet eens worden.

Volgens het Belgische medium Het Laatste Nieuws wil Schreuder graag een langdurig contract tekenen in het Jan Breydel Stadion. Dat deed Parker een aantal maanden geleden ook en daarom ziet de club dat momenteel niet zitten. De regerend kampioen van de Jupiler Pro League ziet liever dat Schreuder zijn krabbel zet onder een verbintenis voor een minder lange periode. Momenteel lijkt een akkoord dus ver weg.

Brugge kijkt onderutssen ook nog een interne oplossing voor de rest van het seizoen. Daarbij worden de namen van assistent-trainer Rik De Mil en beloftencoach Nicky Hayen genoemd. Brugge wil het huidige voetbaljaar zo goed mogelijk uitspelen, al is de kans op prijzen nihil. Daarom worden de pijlen ook alvast gericht op het nieuwe seizoen. Brugge heeft dus behoorlijk wat tijd om een goede oplossing te vinden.

Club Brugge kent dramatisch seizoen

Het enige positieve aan het huidige seizoen van Brugge is de uitstekende groepsfase van de Champions League. Inmiddels liggen de Belgen echter uit dat toernooi na een 7-1 pak slaag tegen Benfica. In de competitie is de achterstand op koploper KRC Genk 21 punten en moet Brugge nog maar eens een plekje bij de beste vier zien te behalen. Daarnaast eindigde het bekertoernooi al in de achtste finales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen