'Ten Hag en Klopp laten oog vallen op verrassing in selectie Oranje'

18 maart 2023, 10:49   Laatste update: 14:42

Bart Verbruggen kwam drie jaar geleden voor 300.000 euro over van NAC Breda, maar zal Anderlecht 'niet voor minder dan tien miljoen euro verlaten'. Dat is althans de verwachting van Het Laatste Nieuws, dat zaterdag melding maakt van interesse van grote buitenlandse clubs. Onder meer Erik ten Hag (Manchester United) en Jürgen Klopp (Liverpool) zouden hun oog hebben laten vallen op de twintigjarige keeper, die deze week voor het eerst werd geselecteerd voor Oranje.

Het is nog de vraag wie volgend seizoen de eerste keeper is bij Manchester United. David de Gea heeft een aflopend contract en voert momenteel gesprekken over een nieuwe verbintenis. De club zal waarschijnlijk niet de optie lichten om De Gea langer vast te leggen, want dan stijgt het salaris van de routinier automatisch. De duurbetaalde Spanjaard gelooft echter in het project van Ten Hag en zou daardoor openstaan voor een langer verblijf.

In Verbruggen zou Ten Hag in ieder geval óók een potentiële keeper voor Manchester United zien. De keeper van Anderlecht, die zich in de Conference League tegen AZ mag tonen aan een Nederlands publiek, loopt zelf nog niet op de zaken vooruit. "Of ik hier volgend seizoen nog speel? Dat is wel een heel directe vraag", lacht de jonge Nederlander. "Weet je, ik ben daar echt nog niet mee bezig. Juni is nog zo ver weg, joh. Ik wil eerst met Anderlecht blijven presteren en dan zien we wel. Ik ben gelukkig en goed omringd bij deze club."

FootballTransfersRonald Koeman kan om deze reden niet om talentvolle Verbruggen heen

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen