Ten Hag krijgt torenhoge Spurs-vraagprijs voor Kane te horen

21 maart 2023, 09:41
Ten Hag krijgt torenhoge Spurs-vraagprijs voor Kane te horen

Erik ten Hag hoopt de selectie van Manchester United komende zomer uit te breiden met in ieder geval een nieuwe (top)spits. Daarbij lijkt Harry Kane de belangrijkste gegadigde om de overstap naar Old Trafford te gaan maken. Zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur zou echter een enorm prijskaartje om zijn nek hebben gehangen. 

Volgens The Daily Mirror heeft Spurs-voorzitter Daniel Levy de vraagprijs voor Kane bepaald op 100 miljoen pond; omgerekend 114 miljoen euro. Een enorm bedrag voor een speler die komende zomer 30 wordt en over een contract beschikt dat na het huidige seizoen nog maar één jaar doorloopt. 

Toch zou Ten Hag zich vermoedelijk niet laten afschrikken door het forse bedrag dat voor Kane op tafel zou moeten komen. De Engelse spits is al sinds jaar en dag een garantie op doelpunten in de Premier League. Dit seizoen staat de teller na 28 duels alweer op 21 treffers. In zijn hele loopbaan scoorde Kane 204 keer in de hoogste Engelse competitie; waarmee hij derde staat in de all time topscorerslijst van de Premier League. Alleen Alan Shearer (260) en Wayne Rooney (208) moet hij nog voor zich dulden.

Zie ook: 'Ten Hag wrijft zich in handen: United klaar voor transferstrijd'

Voor Kane zou een overstap naar Manchester een kans kunnen zijn om eindelijk eens wat zilverwerk in zijn nog lege prijzenkast bij te kunnen gaan zetten. Tot nu toe wist hij alleen individueel in de prijzen te vallen. Zo werd hij inmiddels drie keer topscorer van de Premier League (2016, 2017 en 2021) en veroverde hij diezelfde titel op het WK van 2018. Ook werd hij twee keer uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Engeland. United is niet de enige club die Kane komende zomer graag zou verwelkomen. Ook Bayern München en Real Madrid zouden nog altijd in de markt zijn.  

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen