Ten Hag krijgt uitstekend nieuws over Van der Beek bij Manchester United

21 maart 2023, 08:03
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws over Van der Beek bij Manchester United

Donny van de Beek (25) is volop aan het revalideren in Manchester. De Nederlandse middenvelder kampt met een zware knieblessure en was de laatste tijd afwezig bij The Red Devils, maar inmiddels is hij teruggekeerd op Old Trafford om daar te beginnen aan zijn revalidatie. Tot vreugde van Erik ten Hag.

"Natuurlijk is dit erg positief nieuws", vertelde Ten Hag over het herstel van Van der Beek. "Het slechte nieuws is dat hij nog altijd voor de rest van dit seizoen niet meer inzetbaar is. Maar het goede nieuws is dat zijn knie volledig zal herstellen en dat hij op termijn weer klaar is om terug te keren op het allerhoogste niveau. In de voorbereiding van het nieuwe seizoen is hij weer helemaal fit."

De oud-Ajacied raakte in januari geblesseerd in het duel met Bournemouth na een duel met voormalig Feyenoorder Marcos Senesi. Al vrij snel was duidelijk dat hij de rest van dit seizoen niet meer inzetbaar was voor Ten Hag. "Het is tijd om aan mijn herstelproces te beginnen. Ik zal er alles aan doen om sterker terug te komen", aldus Van der Beek over de terugkeer in de gym.

Lees ook: 'Zomerse plannen Ten Hag slecht nieuws voor Van de Beek'

Of Van de Beek na dit seizoen nog actief is bij Manchester United, is echter wel de vraag. De middenvelder heeft zich niet in de basis kunnen spelen onder Ten Hag of diens voorgangers. Hoewel zijn contract nog doorloopt tot 2025, is het niet uitgesloten dat Manchester United hem verkoopt om dat bedrag te kunnen herinvesteren. In totaal speelde Van der Beek tot dusver zestig wedstrijden voor Manchester United, waarin hij twee goals maakte en even zo veel assists gaf.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
avatar

Bij vdBeek nieuws heb ik elke keer dezelfde verbaasde reactie, "ik was eigenlijk vergeten dat hij nog actief was als voetballer??"

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen