Ten Hag krijgt uitstekend nieuws uit ziekenboeg Man United

22 maart 2023, 15:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag lijkt op korte termijn een extra optie op het middenveld van Manchester United te gaan krijgen. Christian Eriksen plaatste woensdag een serie foto's op Instagram waaruit blijkt dat een rentree van de Deen niet ver weg meer is. 

Eriksen viel eind januari, vlak voor het sluiten van de winterse transferperiode, geblesseerd uit in het League Cup-duel met Reading (3-1 winst). Een enkelkwetsuur zou hem maanden aan de kant houden, zo was de verwachting. Ten Hag zag opeens een probleem opdoemen en United ging druk op zoek naar een (tijdelijke) vervanger voor de oud-Ajacied. In de persoon van Marcel Sabitzer werd die uiteindelijk gevonden. De Oostenrijker kwam op huurbasis over van Bayern München. 

Voor zijn blessure kwam de 31-jarige Eriksen in negentien Premier League-duels in actie voor Manchester United. De middenvelder scoorde daarin één keer en fungeerde tevens bij zeven treffers als aangever. Ook droeg hij met een doelpunt bij aan de overwinning op Burnley in de vierde ronde van de League Cup. Door zijn blessure miste Eriksen de return van de halve finale tegen Nottingham Forest en de finale, die uiteindelijk door United gewonnen werd tegen Newcastle United. 

Eriksen streek afgelopen zomer neer in Manchester. Ten Hag zag in de oud-Ajacied een buitenkansje: hij was immers transfervrij nadat zijn contract bij Brentford afliep. Eriksen kwam bij Brentford terecht nadat zijn verbintenis bij Internazionale was ontbonden. Door de hartproblemen die zich openbaarden tijdens het EK-duel tussen Denemarken en Finland speelt de middenvelder met een kastje, wat in de Italiaanse Serie A niet toegestaan is. Voor hij in Italië opdook speelde Eriksen jarenlang voor Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen