Valentijn Driessen tegen Ronald Koeman: "Ik nam je altijd wel vrij serieus, maar…"

20 maart 2023, 18:02   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 10:41
Valentijn Driessen tegen Ronald Koeman:

Ronald Koeman heeft op verzoek van Valentijn Driessen uitgelegd waarom hij bij de FIFA The Best-verkiezing op Jude Bellingham heeft gestemd. De bondscoach van het Nederlands elftal zette de middenvelder van Borussia Dortmund op drie. Lionel Messi en Luka Modric waren zijn nummers één en twee.

"Kun je een stemverklaring geven voor Jude Bellingham als de nummer drie van de wereld? Ik nam je altijd wel vrij serieus, maar als derde van de wereld…", sprak Driessen op de persconferentie van maandagmiddag. De chef voetbal van De Telegraaf kreeg met zijn vraagstelling Koeman aan het lachen.

"Ik vind hem een geweldige middenvelder. Door op hem te stemmen geef ik aan dat ik ook naar de jeugd kijk en niet alleen naar de vaste hap die altijd bij de eerste drie zit. Laten we hopen dat jij over twee à drie jaar tegen mij zegt: je hebt het toch goed gezien, Koeman."

Driessen nam geen genoegen met dat antwoord. "Het gaat natuurlijk om het nu. Mocht je Benzema niet kiezen met zijn Real Madrid-achtergrond?", wees Driessen de bondscoach op zijn Barcelona-verleden. "Nee, door mijn recente verleden had ik dat juist moeten doen. Of ik vind dat Benzema niet bij de beste drie hoort? Hij komt in de buurt."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
avatar

Moet Koeman aan Valentijn Driessen uitleg geven van zijn keuze. Donder toch op. De omgekeerde wereld

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen