Vandaag Inside hakt genadeloos in op 'ontzettend achterbakse klootzak'

14 maart 2023, 23:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De tafelgasten van Vandaag Inside hebben geen goed woord over voor Pierre van Hooijdonk. Daags nadat de analist door Maurice Steijn een 'lul' werd genoemd, vertellen ook René van der Gijp, Valentijn Driessen en Johan Derksen dat ze geen fan zijn van Van Hooijdonk.

"Rancune is zijn drijfveer", stelt Van der Gijp over Van Hooijdonk, naar aanleiding van de uitspraken van Steijn: doordat de trainer gedurende zijn tijd bij NAC Breda Sydney van Hooijdonk niet altijd opstelde, konden de twee het niet met elkaar vinden. Chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf komt met een opvallende anekdote.

"Vorige week wilde een collega van mij een stukje maken over de spitsen van Oranje, dus hij had hem een half uur aan de lijn. Het ging een half uur over mij en over Johan", zegt de journalist. "Wij zijn 'de oorzaak van de polarisatie in Nederland'. Johan voorop, ik in zijn kielzog. Alles wat hier in Nederland fout gaat, dat ligt aan ons. Nou, als je dat zegt, dan ben je toch he-le-maal de weg kwijt?"

Derksen zegt vaak te kijken naar Studio Voetbal, waar Van Hooijdonk wekelijks aanschuift. "Dan zie ik Pierre zitten met dat interessante hoofd. Dan denk ik: noem mij nou eens één reden dat die jongen aan tafel zit. Alles wat hij zegt, heeft een dubbele bodem. Als ik naar sc Heerenveen kijk en zijn zoon staat niet in de basis, denk ik al: hier krijgt de trainer problemen mee, hier is Pierre niet blij mee. Het is zo'n ontzettende achterbakse klootzak."

Lees ookRutte neemt Vandaag Inside-cadeautjes in ontvangst

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al die z.g. voetbalanalisten willen ons als kijkers doen geloven dat zij het allemaal wel weten en jij als domme kijker daarvan moet/kan leren. Als voetballiefhebber kan ik zelf wel een wedstrijd analiseren, als ik dat al zou willen. We kunnen best zonder al die eigengereide ex-voetballers en zelfs zonder de mening opdringerige voetbalcommentatoren die een verslag geven van een actie, die analiseren en ook nog eens samenvatten voor ons domme kijkers. Maar goed dat er (geluids)knoppen zitten op zo'n afstandsbediening....😉

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je naar het stadion gaat heb je er ook geen last van

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Door dit soort riooljournalistiek ben ik afgehaakt bij de heren. Prima om kritiek te hebben op het werk wat iemand levert, maar dit is gewoon karaktermoord. Ik ben alles behalve een fan van Van Hooijdonk, maar ik vind dit gewoon zo'n enorm ordinaire praat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen