Vandaag Inside onder de indruk van Feyenoord: "Maar denk dat Ajax wint"

16 maart 2023, 22:36
Vandaag Inside onder de indruk van Feyenoord:

René van der Gijp heeft genoten van Feyenoord. De voetbalanalist vond het razendknap dat de Rotterdammers zeven doelpunten maakten donderdagavond, vooral ook ingegeven door de kwaliteit van de tegenstander. De oud-aanvaller vond dat Oekraïners ook een goede indruk maken.

"Ik vond Shakhtar niet zo slecht. Ook niet geweldig, maar ze konden echt wel aardig voetballen", analyseerde Van der Gijp in de uitzending van Vandaag Inside. "Ze hadden een aantal grote jongens erbij. En een aantal met behoorlijke aannames. Alleen elke kans was een goal voor Feyenoord", glimlachte hij op geheel eigen wijze in zijn analyse.

"Vooral die eerste treffer vond ik heel erg mooi. Dat deed Giménez echt heel erg goed. En het is sowieso knap om zeven goals te maken tegen een team waarvan, waarvan ik zeg: 'die zullen in Nederland best bij de eerste zes meetikken'." Ook was Van der Gijp onder de indruk van de stabiliteit van de Rotterdammers. "En bij Shakhtar leek het wel een beetje zomeravondvoetbal." 

Lees ook: Idrissi komt met waarschuwing voor Ajax: "Op Heitinga ga ik niet reageren"

Ajax versus Feyenoord

"Het was een leuke wedstrijd en een ideale voorbereiding voor het duel met Ajax. Die wedstrijd zit in het achterhoofd, natuurlijk. Dit zijn de vier dagen waarin het seizoen van Feyenoord gekleurd kan worden", gaf Helene Hendriks aan. Wat de zwakke punten van Feyenoord zijn? "Ze hebben veel kansen nodig om tot een doelpunt te komen. En de corners is een zwak punt." 

Van der Gijp denkt dat Ajax alleen kans maakt tegen Feyenoord, als ze de achterhoede volledig onder druk kunnen krijgen. "Dat zijn Trauner en consorten niet gewend in de Nederlandse competitie", zei Van der Gijp. Hendriks verwacht dat strijdplan juist van Feyenoord in de Johan Cruijff Arena. Johan Derksen denkt dat Ajax aan het langste eind trekt komend weekend in de Eredivisiekraker. "Ja, ik denk dat Ajax wint." 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

guest
Link gekopieerd!
avatar

Berghuis niet opstellen a.u.b, die verzaakt altijd ,en maakt opzettelijke fouten ,in het voordeel voor Feyenoord, Sabotage Sabotage Sabotage

guest
Link gekopieerd!
avatar

Alsjeblieft sanchez in de plaats van Berghuis verdedigende middenvelder

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen