Weghorst krijgt een 4, Engelse kranten uiten dezelfde kritiek

17 maart 2023, 11:03   Bijgewerkt: 17 maart 2023, 11:44
Weghorst krijgt een 4, Engelse kranten uiten dezelfde kritiek

Manchester United kwalificeerde zich donderdagavond voor de kwartfinale van de Europa League door ook de tweede ontmoeting met Real Betis te winnen (0-1). Voor Wout Weghorst was er wederom een basisplaats weggelegd, maar een doelpunt of assist zat er voor hem niet in. De Engelse kranten zijn kritisch over het optreden van de Nederlandse spits.

Weghorst maakte in januari de overstap naar Manchester United en speelt mede door de fysieke problemen van Anthony Martial bijna alles. Over zijn werklust bestaan geen twijfels in Engeland, maar wel over zijn toegevoegde waarde voor Manchester United. 'Hij beleefde bij zijn zeventiende opeenvolgende basisplaats opnieuw een slechte avond. Hij was onbetrouwbaar in balbezit en raakte van dichtbij de paal', aldus Manchester Evening News, dat het optreden van Weghorst met een 4 beoordeelt.

The Sun is iets positiever over de bijdrage van Weghorst tegen Real Betis. 'Hij liet zien waarom hij belangrijk is voor Manchester United door uit te zakken naar het middenveld en de bal voorin vast te houden. Het ontbrak hem echter aan kwaliteit als hij in het laatste deel van het veld de bal kreeg, waardoor het misging bij een aantal eenvoudige passes', schrijft de boulevardkrant, die Weghorst een 6 als rapportcijfer toekent.

Volgens The Daily Mirror heeft Weghorst de kans laten liggen om zijn kans te grijpen. 'Hij kan in dit soort wedstrijden van belang zijn, maar in de zomer zal er naar een spits van hogere kwaliteit worden gezocht', aldus de krant, die Weghorst ook een 6 geeft.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen