Ten Hag legt ongelofelijke puzzel bij Manchester United: ook Malacia afwezig

16 april 2023, 16:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag heeft zondagmiddag flink moeten puzzelen voor de wedstrijd tegen Nottingham Forest. Niet alleen Lisandro Martinez, Luke Shaw en Raphael Varane zijn niet beschikbaar voor de oefenmeester voor de Premier League-ontmoeting, ook Tyrell Malacia zit niet bij de selectie van The Red Devils. De voormalig Feyenoorder kampt met een knieblessure.

De waslijst afwezigen bij Manchester United is sowieso al gigantisch. Martinez viel uit met een zware achillespeesblessure afgelopen donderdag en voor hem zit het seizoen erop. Ook Varane moest al vroeg naar de kant met een blessure en is niet inzetbaar. Shaw, Marcus Rashford, Scott McTominay, Alejandro Garnacho, Donny van de Beek en Tom Heaton zijn eveneens niet beschikbaar voor Ten Hag.

Artikel gaat verder onder video

Ten Hag heeft het opgelost door Diogo Dalot als linksachter te gebruiken, in plaats van hem op zijn gebruikelijke rechterkant te zetten. Harry Maguire en Vicor Lindelof vormen samen het centrale duel van de Engelse grootmacht. Op het middenveld zijn er met Casemiro, Marcel Sabitzer en Bruno Fernandes geen verrassingen.

Ondanks alle afwezigen moet Wout Weghorst wederom genoegen nemen met een plek op de reservebank, net als de vrijwel volledig herstelde Christian Eriksen. De Deense middenvelder moet vooral nog wedstrijdritme opdoen. Martial krijgt ondanks zijn blessuregevoeligheid opnieuw een basisplaats, maar zal normaliter niet de negentig minuten volmaken. Door alle afwezigen zijn Marc Jurado en Zidane Iqbal in de wedstrijdselectie opgenomen bij Manchester United, dat het opneemt tegen de nummer achttien van de Premier League.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Dalot; Casemiro, Fernandes; Antony, Sabitzer, Sancho; Martial

Opstelling Nottingham Forest: Navas; Niakhate, McKenna, Felipe, Williams, Freuler, Danilo, Lodi; Gibbs-White, Awoniyi, Johnson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Johan Driessen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nathan ff beter je huiswerk doen. Licha Martinez heeft géén achillespees blessure maar een gebroken middenvoetsbeentje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen