Dit is de kans op een enorme stunt in de return tussen Inter en AC Milan

16 mei 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Internazionale staat op de drempel van de eerste Champions League-finale sinds 2010. De ploeg van toenmalig trainer José Mourinho, en met Wesley Sneijder als een van de smaakmakers, was in de finale destijds te sterk voor Bayern München. Dit keer wacht een ontmoeting met Manchester City of Real Madrid. Maar voordat Inter zich kan opmaken voor de eindstrijd, moet het eerst een comeback van AC Milan zien af te slaan. FCUpdate.nl bespreekt samen met Jacks.nl hoe groot de kans is op een stunt in de return van deze halve finale.

Inter kende vorige week in de heenwedstrijd opvallend weinig moeite met AC Milan. Doelpunten van Edin Dzeko en Henrikh Mkhitaryan binnen de eerste elf minuten van de wedstrijd bezorgden de ‘gasten’ een razendsnelle 2-0 voorsprong. Inter kreeg vervolgens mogelijkheden op nóg meer treffers, maar die liet de kampioen van Italië van 2021 liggen. AC Milan bleef daardoor in leven, maar slaagde er zelf eigenlijk niet in écht gevaarlijk te worden. Verwacht jij dat Inter vanavond wederom eenvoudig afrekent met de stadgenoot? Een overwinning voor de thuisploeg levert je bij Jack’s 2,12 keer je inzet op.

Artikel gaat verder onder video

Het wordt alweer de vijfde keer dit seizoen dat de rivalen tegenover elkaar staan. De balans is ruim in het voordeel van Inter. De eerste ontmoeting in de Serie A op 3 september vorig jaar werd weliswaar een prooi voor AC Milan, maar in de daaropvolgende drie confrontaties ging de zege telkens naar Inter. De formatie van trainer Simone Inzaghi was in de finale van de Supercoppa met 3-0 te sterk en trok vervolgens ook in de tweede competitiewedstrijd aan het langste eind: 1-0. Vorige week eindigde de heenwedstrijd in de halve finales van de Champions League ook in een blauwzwarte zege. Scoort Inter opnieuw minstens twee keer? Bij meer dan 2,5 doelpunten verdien je bij Jack’s 4,80 keer je inzet terug.

AC Milan hoopt natuurlijk op een enorme stunt. Dat zou een finaleplaats voor de regerend kampioen van Italië zeker zijn. Niet alleen omdat het eerste duel met 2-0 verloren ging. Ook vanwege de teleurstellende resultaten in de Serie A. Zo verloor AC Milan afgelopen zaterdag nog met 2-0 bij Spezia, waardoor de club deelname aan de Champions League volgend seizoen vrijwel definitief uit het hoofd kan zetten. Tenzij AC Milan tegen alle verwachtingen in afrekent met Inter, zich alsnog plaatst voor de finale én die zelfs wint. Denk jij dat AC Milan zich, ondanks de 2-0 achterstand én de matige vorm, kwalificeert voor de eindstrijd? Zet in bij Jack’s en pak misschien wel 13,00 keer je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen