'Liverpool wil middenveld verversen en legt plan voor aan wereldkampioen'

4 mei 2023, 10:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Liverpool maakt werk van de komst van Brighton & Hove Albion-middenvelder Alexis Mac Allister. The Reds hebben een concreet plan voorgelegd aan de Argentijnse spelmaker en de gesprekken tussen de twee partijen zouden inmiddels in volle gang zijn.

Transferspeciliast Fabrizio Romano komt donderdagochtend met een update over de situatie rondom Mac Allister, die volgens de journalist in ieder geval gaat vertrekken bij het goed presterende Brighton. Liverpool hoopt te profiteren en wil het middenveld binnen de formatie van Jürgen Klopp gaan verversen en verjongen. Mac Allister zou perfect in dat plaatje passen.

Artikel gaat verder onder video

De 24-jarige middenvelder maakte tijdens het WK in Qatar veel indruk met Argentinië, waardoor direct allerlei Europese grootmachten aan hem werden gelinkt. Nu is het afwachten voor welke volgende bestemming de wereldkampioen gaat kiezen, maar duidelijk is in ieder geval dat hij the Seagulls na afloop van dit seizoen de rug gaat toekeren.

Mac Allister is niet voor een schijntje op te pikken, want de middenvelder staat gewoon nog tot medio 2025 onder contract bij Brighton, de club waarvoor hij dit seizoen al acht keer scoorde. Volgens FootballTransfers beschikt de spelmaker over een marktwaarde van zo'n 33 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen