Marcos Senesi laat zich in strafschopgebied verrassen door prachtige actie van Casemiro

20 mei 2023, 16:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Casemiro heeft Manchester United zaterdagmiddag op voorsprong geschoten in de uitwedstrijd tegen Bournemouth. Na acht minuten zorgde de middenvelder op acrobatische wijze voor de 0-1.

Christian Eriksen bracht de bal op behendige wijze in het strafschopgebied, waarna Marcos Senesi die probeerde weg te werken. De ex-verdediger van Feyenoord deed dat niet afdoende en had er niet op gerekend dat Casemiro zou anticiperen: de Braziliaan opende met een prachtige inzet de score.

"Wat is dit een geweldig doelpunt!", jubelde commentator Leo Driessen van Viaplay. "Ja, een soort van instinct dat hij reageert op de bal die achterin niet goed wordt weggewerkt. Een geweldig, curieus doelpunt. Senesi raakt de bal niet goed en dan krijgt Casemiro de kans die hij eigenlijk niet zou moeten krijgen."

"De ingreep van Senesi maakt het eigenlijk alleen maar lekkerder voor Casemiro om de bal op deze manier te raken. Op zich valt er wel wat voor te zeggen om zo in te grijpen, maar het valt precies ongelukkig voor Senesi, die de bal zo voor de voeten van Senesi positioneert", concludeerde Driessen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen