'FC Barcelona wordt in toptransfer afgetroefd door Al-Hilal'

18 juni 2023, 16:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

FC Barcelona gaat de strijd om middenvelder Ruben Neves verliezen van Al-Hilal. De middenvelder van Wolverhampton Wanderers stond in de nadrukkelijke belangstelling van de Catalaanse grootmacht, maar hij gaat vermoedelijk de voorkeur geven aan een stap naar Saudi-Arabië en komt daarmee in het spoor van Cristiano Ronaldo en Karim Benzema. 

Dat meldt het Spaanse Revelo en wordt ook in Saudi-Arabië veelvuldig geschreven. Waar Benzema en Ronaldo de overstap transfervrij konden maken, komt er voor de international van Portugal een bedrag van zo’n 55 miljoen euro op tafel. FC Barcelona dacht aan een ruildeal met Ansu Fati, omdat het niet al te veel financiële mogelijkheden heeft. De aanvaller wil echter in Camp Nou blijven, waardoor die deal lastiger werd. 

Artikel gaat verder onder video

Al-Hilal kan wel doorpakken en dus besluit Neves om niet te wachten op FC Barcelona. Al-Hilal is namelijk wel bereid om het transferbedrag op tafel te leggen, waardoor het momenteel al aan het onderhandelen zou zijn met de middenvelder. De deal zou komende week al in orde kunnen komen, mits Neves zich niet meer gaat bedenken. 

In deze zomer worden veel meer grote spelers verwacht die de overstap gaan maken naar Saudi-Arabië, dat wil werken aan een competitie met veel grote namen. De Saoedische Pro League mikt ook op de komst van Chelsea's N'Golo Kante en Hakim Ziyech. Al-Hilal heeft op dit moment nog geen bekende Europese spelers onder contract staan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen