'Manchester City komt met gigantisch bod op Declan Rice, Romano verwacht antwoord van Arsenal'

26 juni 2023, 23:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De strijd om Declan Rice is losgebarsten. Volgens TheAthletic-journalist David Ornstein heeft Manchester City zich officieel gemeld bij de middenvelder van West Ham United. De winnaar van the treble zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op de Engelse middenvelder, zo weet Ornstein. 

Dat bod bedraagt naar verluidt minimaal tachtig miljoen pond, en kan door bonussen nog oplopen tot negentig miljoen pond. Naar euro's omgerekend kom je op een bedrag uit van ruim 104 miljoen euro. Niet alleen Manchester City is zeer gecharmeerd in de middenvelder, ook Arsenal zou Rice op de korrel hebben. Even later reageert ook transfergoeroe Fabrizio Romano op het gerucht. Hij meldt dat Arsenal zich niet zomaar uit het veld laat staan en binnenkort met een nieuw bod komt. 

Artikel gaat verder onder video

De 24-jarige Rice speelt al zijn hele profcarrière bij West Ham en kan komende zomer een transfer gaan maken. De middenvelder is uitgegroeid tot een van de steunpilaren van The Hammers en speelde sinds seizoen 2016/2017 liefst 248 wedstrijden voor de Engelse club. 

Rice wordt gevolgd door meerdere Europese grootmachten. Zo zou ook Bayern München interesse hebben in de Engelsman. Mocht Der Rekordmeister naast zijn komst grijpen, zou PSV’er Ibrahim Sangaré eventueel gezien kunnen worden als alternatief. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen