'Slecht nieuws voor Mazraoui: Champions League-winnaar nadrukkelijk in verband gebracht met Bayern'

19 juni 2023, 09:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kyle Walker staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München. De rechtsback pakte afgelopen jaar de Champions League met Manchester City, maar lijkt een nieuw avontuur aan te gaan in Duitsland. Dit zou slecht nieuws zijn voor Noussair Mazaroui, want die krijgt er weer een concurrent bij. 

Op dit moment zijn er nog geen concrete onderhandelingen, maar er is al wel contact tussen de kampen, meldt de Duitse tak van Sky. Walker beschikt volgend seizoen over een aflopend contract bij Manchester City en de Engelsen kunnen alleen deze zomer nog een transfersom ontvangen voor de rechtsback. Walker heeft zelf oren naar een overstap naar Der Rekordmeister.

Artikel gaat verder onder video

Bayern is op zoek naar een alternatief voor Benjamin Pavard, want de Fransman heeft aangekondigd dat hij zijn contract, dat in 2024 afloopt, niet zal verlengen. Normaliter is dat goed nieuws voor Mazraoui, maar met het mogelijk aantrekken van Walker gaat de Marokkaans international daar niets op vooruit. 

Naast het aantrekken van Walker wil Bayern ook Pau Torres halen als opvolger van de mogelijke vertrekkende Lucas Hernández, die naar Paris Saint-Germain wil. Voor de centrale verdediger-positie wordt Kim Min-Jae nog mogelijk gehaald, meldt Fabrizio Romano. Dat is dan een concurrent voor Matthijs de Ligt. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen