Toptransfer komt nu echt dichtbij voor Micky van de Ven

28 juni 2023, 14:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Tottenham Hotspur maakt serieus werk van de komst van Micky van de Ven. De gesprekken met VfL Wolfsburg zijn inmiddels opgestart, zo onthult transferspecialist Fabrizio Romano woensdagmiddag op Twitter. De 22-jarige centrale verdediger wordt door Tottenham Hotspur beschouwd als een van de belangrijkste doelwitten voor deze zomer.

Het is duidelijk dat Van de Ven goed in de markt ligt. De linksbenige centrale verdediger wordt na een ijzersterk seizoen in de Bundesliga in verband gebracht met meerdere Europese topclubs. Naast Tottenham Hotspur zou ook Liverpool serieuze interesse hebben in de jeugdinternational, die een prijskaartje van rond de dertig miljoen euro om zijn nek zou hebben hangen.

Artikel gaat verder onder video

Tottenham Hotspur lijkt nu door te pakken voor Van de Ven. Het ligt in de lijn der verwachting dat de nummer acht van het voorbije seizoen binnenkort een mondeling bod uitbrengt op de verdediger, die een overgang naar de Engelse club wel ziet zitten. Edmond Tapsoba is een andere centrale verdediger die in beeld is bij Tottenham Hotspur, maar voor de verdediger van Bayer Leverkusen moet meer geld worden betaald.

Het is een spannende transferzomer voor Tottenham Hotspur, dat dreigt zijn aanvoerder kwijt te raken. Harry Kane staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München. Het eerste bod ter waarde van zeventig miljoen euro zou zijn afgewezen door de Engelse club, dat een vraagprijs van honderd miljoen euro hanteert. Bayern en Kane zouden reeds een persoonlijk akkoord hebben bereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen