Vernieuwd PSG krijgt vorm: 'Asensio en duurste Bayern-aankoop ooit gaan spoedig tekenen'

4 juni 2023, 11:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Paris Saint-Germain staat op het punt de eerste twee aanwinsten voor het nieuwe seizoen vast te gaan leggen. VOlgens Fabrizio Romano staat Marco Asensio (Real Madrid) op het punt om een contract tot medio 2027 te gaan tekenen in Parijs. Ook Lucas Hernández (Bayern München) zou de club komende zomer gaan versterken.

Asensio (27) staat al sinds 2015 onder contract in Madrid en beschikt over een aflopende verbintenis, waardoor hij PSG geen transfersom gaat kosten. De 35-voudig Spaans international kan zowel vanaf de flanken als achter de spits uit de voeten. Daarmee zou hij zich kunnen gaan ontfermen over de erfenis van de vertrekkende Lionel Messi. Volgens transferspecialist Romano is hij inmiddels mondeling akkoord.

Artikel gaat verder onder video

Naast Messi kondigde ook Sergio Ramos zijn afscheid deze week aan. Ter vervanging van de geroutineerde Spanjaard zou Lucas Hernández (eveneens 27) moeten overkomen van Bayern München. Hij is sinds 2019 met een transfersom van 80 miljoen euro de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van Der Rekordmeister, waarmee hij vorige week voor de vierde keer op rij beslag legde op de Duitse titel. Het contract van de Fransman loopt nog tot medio 2024, waardoor Bayern hem deze zomer zou moeten verkopen wil het voorkomen dat hij volgend jaar gratis de deur uitloopt.

Volgens MARCA-journalist José Félix Díaz is het vertrek van Hernández naar Parijs zo goed als beklonken. "De overgang met bestemming PSG staat op het punt om afgerond te worden", schrijft de journalist op Twitter. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen