'Besiktas schakelt door na mislopen Tadic en meldt zich bij PSV'

28 juli 2023, 20:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Besiktas hoopte zich deze zomer te versterken met Ajacied Dusan Tadic, maar zag de Serviër uiteindelijk voor stadgenoot Fenerbahçe kiezen. In de zoektocht naar een nieuwe speler voor de linkerflank klopte de Turkse topclub vervolgens aan bij PSV.

Clubwatcher Rik Elfrink, die PSV volgt namens het Eindhovens Dagblad, meldt vrijdag dat Besiktas navraag heeft gedaan bij Anwar El Ghazi (28). De aanvaller lijkt echter niet open te staan voor een vertrek: "De interesse werd door zijn zaakwaarnemer niet omarmd", schrijft Elfrink tenminste. In een analyse van de beschikbare opties die PSV-trainer Peter Bosz voorin heeft, schrijft de clubwatcher zelfs dat er mogelijk helemaal geen mutaties meer plaats gaan vinden. Dat zou betekenen dat PSV behalve met El Ghazi ook met Luuk de Jong, Ricardo Pepi, Yorbe Vertessen, Noa Lang én Johan Bakayoko het seizoen ingaat.

Artikel gaat verder onder video

El Ghazi heeft er pas één seizoen opzitten in Eindhoven. PSV haalde de oud-speler van Ajax na vijf jaar in het buitenland te hebben gespeeld (voor achtereenvolgens Lille, Aston Villa en Everton) terug naar Nederland. Mede door enkele blessures verliep zijn debuutjaar niet vlekkeloos. In 23 competitiewedstrijden zou El Ghazi uiteindelijk acht keer scoren namens PSV.

Inmiddels lijkt Besiktas in Italië wél beet te hebben. Volgens journalist Gianluca di Marzio gaat de club zich versterken met de Kroaat Ante Rebic (AC Milan). Hij moet permanent gaan overkomen zonder dat er in eerste instantie een transfersom betaald zou gaan worden. Door bonussen zou Milan alsnog twee miljoen euro aan zijn vertrek over kunnen houden, bovendien spaart de nieuwe werkgever van Tijjani Reijnders volgens Di Marzio het salaris van liefst veertien miljoen euro uit dat Rebic in zijn laatste twee contractjaren opgestreken had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen