'Ajax krijgt na het weekend belletje van Bayern München vanwege inmenging Real Madrid'

12 augustus 2023, 16:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax moet toch weer serieuzer gaan vrezen voor een vertrek van Geronimo Rulli. De keeper stond al op het verlanglijstje van Bayern München, maar Kepa Arrizabalaga was de eerste keuze. De Spaanse goalie zou in eigen land echter ook naar Real Madrid kunnen, dat naar een nieuwe sluitpost zoek na de blessure van Thibaut Courtois.

En dus zoekt Der Rekordmeister verder dan Kepa, waardoor Rulli weer hoog op het lijstje staat van Bayern München. Volgens BILD is de Ajacied een van de twee opties nadat Kepa naar Real Madrid lijkt te gaan. De andere optie om de leegte te vullen van Yann Sommer, totdat Manuel Neuer weer fit is, is Sevilla-keeper Bono. Bij hem zou gaan het om een koopdeal, weet het Duitse medium.

Als het gaat om Ajax-sluitpost Rulli dan zou men in Zuid-Duitsland denken aan een huurdeal. Eerder schreef Fabrizio Romano ook al dat de Argentijn de tweede optie zou zijn achter Kepa, waardoor de interesse nu vermoedelijk weer serieuzer op gang komt. Bayern München moet nog een periode overbruggen na het vertrek van Sommer, totdat Neuer weer fit genoeg is om speeltijd te krijgen. Sven Ulreich is de enige andere keeper in de Bayern-selectie, dat weet dat het nog wel tot het najaar duurt voordat Neuer weer minuten kan maken.

Als het overigens niet rondkomt tussen Kepa en Real Madrid, dan zou De Koninklijke volgens de Spaanse media ook nog denken aan de transfervrije Hugo Lloris en David De Gea. Beiden zijn transfervrij na hun vertrek uit de Premier League bij respectievelijke Tottenham Hotspur en Manchester United. Kepa zelf zou wel een sterke voorkeur hebben voor een terugkeer in zijn thuisland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We geloven er weinig van, 12/15miljoen zullen ze niet op tafel gaan leggen. Al leggen ze ook den mega bedrag voor een bejaarde spits neer🙄

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wil Ajax zonder keeper spelen ? Die nieuwe jonge keeper daarvan weten wij niet hoe hij is.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alleen als je een topkeeper hebt moet je vrezen. Ik vind Rulli tot nu toe geen slechte keeper, maar een topkeeper zeker niet.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

doelman van ajax is zeker 40.000, miljoen waard . als Bayer een spits koop van honderd miljoen

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook ik vindt Rulli niet een topkeeper, meer een subtopper. Van mij mag Gorter blijven, ook dat het een grote voordeel blijft omdat hij de hele Ajaxjeugd heeft doorlopen. Hij blijft de ware Ajaxkeeper net zoals v/d Sar. Ik denk dat héél veel fans van Ajax dat zouden willen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen